Block 1

Naast de gebruikelijke voordelen van de elektrische fiets heeft de Urban Arrow Shorty ook een heleboel zakelijke pluspunten.

Lage afschrijvingen, lage kilometerprijs, gunstige leasetarieven en een grote actieradius. Ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen een scooterrijbewijs nodig.

< >
 1. Milieuvriendelijk

  De Shorty is de groenste keuze in zijn soort. Omdat deze fiets geen fijnstof uitstoot, is de carbon footprint minimaal. Dat is niet alleen goed voor de luchtkwaliteit in de stad, maar ook voor het groene imago van je bedrijf.

  De Shorty is ook nog milieuvriendelijk omdat hij geen lawaai maakt. Vrijwel ongemerkt en geruisloos beweegt hij door de stad.

 2. Comfort

  De Shorty is zeer comfortabel. Met de elektrische trapondersteuning van Bosch heb je altijd de wind mee en het schakelen gaat vloeiend dankzij de traploze versnellingsnaaf van NuVinci. Je schakelt dus eigenlijk zonder erbij na te denken en zonder het te voelen.

  Manoeuvreren met de Shorty gaat ook gemakkelijk door het lichte frame en lage zwaartepunt. De dikke banden zorgen voor een goede vering mocht je een stoepje tegenkomen. Snel en comfortabel dus. Je gaat als een speer door de stad. Voor je het weet ben je waar je moet zijn.

Cases

< >
 1. Groenteboer 2.0

  We leveren onze groente en fruit sinds kort ook met de Urban Arrow Shorty. We leveren op bestelling dus de snelheid van leveren is voor ons erg belangrijk. Met de fiets stap je erg snel op en daarnaast is het onderhoud een minder hoge last wanneer je het afzet tegen de kosten voor het onderhoud van bijvoorbeeld een scooter.

  Het grootste voordeel is echter dat je geen (scooter) rijbewijs nodig hebt. Hierdoor kunnen we al personeel inzetten vanaf 14 jaar waardoor je de investering nog sneller terugverdiend!

 2. Wijkzuster Judith

  Wijkzuster Judith van Hoof werkt bij een thuiszorg instelling in Moerdijk. Een leaseauto hoeft voor haar niet en een leasescooter wimpelde ze eveneens beleefd af. "Doe mij maar een goede fiets!” zei Judith tegen haar werkgever.

  Ze liet dezelfde woorden vallen tijdens het bezoek van Koning Willem-Alexander in 2016. “Wij vonden dat zo leuk dat we dachten, dit gaan we sponsoren” aldus Wim van der Meeren van zorgverzekeraar CZ die Judith een Urban Arrow Shorty schonk.

  “Op een fiets als deze val je enorm op en word je makkelijk aangesproken. Voor een wijkzuster is dat erg prettig,” zo vertelt de enthousiaste Judith.

Specificaties

Fiets

Afmetingen Lengte 206 x Breedte 69 x Hoogte 110 cm
Gewicht 38kg (zonder bak)
Kleur Zwart / wit
Frame Aluminium
Remtype Rollerbrake / hydraulische schijfrem
Versnellingen NuVinci 380 traploze versnelling
Wielmaat voor 20 inch / 50,8 cm
Wielmaat achter 26 inch / 66,04 cm
Banden Schwalbe Big Apple Plus

Zak

Materiaal Doek (PVC)
Capaciteit Boven 103 Liter / Onder 56 Liter
Afmeting zak Lengte 76 x breedte 51 x hoogte 74 cm

Trapondersteuning

Motor Bosch Active / Performance / CX
Koppel Active 45Nm / Performance 60Nm / CX 75Nm
Vermogen 250W
Accu Powerpack 400Wh of 500Wh
Actieradius Gemiddeld 65km
Lader 85W, +/- 3,5 uur
Active €3390 (fiets + 400Wh batterij + Rollerbrakes)
Performance €3690 (Fiets + 400Wh batterij + Schijfremmen)
Performance CX €4290 (Fiets + 500Wh batterij + Schijfremmen)

Bakken

< >
 1. Shorty Explorer Case

  De Explorer Case is bij uitstek geschikt om uw waardevolle elektronische apparatuur beschermd te vervoeren. Hij is te verkrijgen in de kleuren zwart en oranje en eventueel met precies op maat gemaakt High Density Foam.

  Buitenmaat: L 65 x B 52 x H 24 cm
  Binnenmaat: L 58 x B 44 x H 22 cm
  Volume: 56 L
  Gewicht: 7 kg
  Kleur: Oranje of zwart

 2. Pizzabox

  Deze Pizzabox is verkrijgbaar in zwart en rood en heeft een capaciteit van maximaal acht pizzadozen. De pizzabox is voorzien van een handige beugelsluiting en is zeer stevig gebouwd zodat hij tegen een stootje kan.

  Buitenmaat: L 60 x B 54 x H 42 cm
  Binnenmaat: L 46 x B 46 x H 33 cm
  Volume: 70 L
  Gewicht: 7,5 kg
  Kleur: Zwart en Rood

 3. Shorty zak

  De Shorty Zak maakt het mogelijk koude dranken en/of desserts gescheiden te vervoeren. Dat maakt de Shorty Zak de ideale accessoire voor bij de Pizzabox.

  Afmetingen: L 65 x B 52 x H 24 cm
  Volume: 56 L
  Kleur: Wit of zwart

Veel gestelde vragen

Ik kan niet kiezen tussen de Active, Performance of Performance CX motor, wat nu?

Wat de beste keuze is voor jou is afhankelijk van een samenstelling van factoren. Bosch heeft een handige tool ontwikkeld waarmee jij kunt bekijken welk type motor er voor jouw beoogde gebruik het beste is.

Kan ik de fietsen zakelijk leasen?

In Nederland kan dat! Hier werken wij samen met Friesland lease, zij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Exacte leaseprijzen kunt u opvragen bij Friesland Lease.

Hoe werkt het eigenlijk met onderhoud en garantie?

Wanneer je besluit een Urban Arrow aan te schaffen doe je dat altijd bij één van onze geautoriseerde dealers. Zij zijn altijd Bosch gecertificeerd en zijn middels trainingen en overige documentatie perfect op de hoogte van onze producten. Onderhoud en garantie verloopt in de regel via de Urban Arrow dealer.

De servicebeurt frequentie is afhankelijk van de intensiteit van gebruik. Als vuistregel kun je stellen dat je, als je je fiets goed wil verzorgen, je je fiets minstens eens per zes maanden bij je dealer brengt. Je dealer voert dan een standaard servicebeurt uit. Het is aan te raden om samen met je dealer een onderhoudsschema op te stellen. Het is daarom eveneens prettig dat je dealer bij jou in de buurt zit.

Op het frame van je Urban Arrow zit vijf jaar garantie. Op alle overige onderdelen zit twee jaar garantie, dit met uitzondering van bewegende slijtage onderdelen (zoals banden, ketting, tandwielen en versnellingsdelen).