Nederlands

Shorty

Shorty

De Shorty is een stoere woon-werk fiets. Je vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning en de comfortabele traploze versnellingsnaaf. Op een groene manier welteverstaan. Want de Shorty stoot, in tegenstelling tot een scooter, geen fijnstof uit en maakt bijna geen geluid.

En, voor we het vergeten, hij ziet er erg stoer uit. En helemaal Dutch Design. Dat zie je er aan af!

Shorty

< >
 1. Zakelijk

  Naast de gebruikelijke voordelen van de elektrische fiets heeft de Shorty ook een heleboel zakelijke pluspunten. Lage afschrijvingen en lage kilometerprijs, gunstige leasetarieven en een grote actieradius.

  Ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen een scooterrijbewijs nodig. Maar er is nog meer. De Shorty is een opvallende verschijning in de stad; ideaal dus om je bedrijf ook onderweg mee te promoten. De verschillende boxen zijn gemakkelijk te voorzien van jouw logo of reclames.

 2. Milieuvriendelijk

  De Shorty is de groenste keuze in zijn soort. Omdat deze fiets geen fijnstof uitstoot, is de carbon footprint minimaal. Dat is niet alleen goed voor de luchtkwaliteit in de stad, maar ook voor het groene imago van je bedrijf.

  De Shorty is ook nog milieuvriendelijk omdat hij geen lawaai maakt. Vrijwel ongemerkt en geruisloos beweegt hij door de stad.

 3. Comfort

  De Shorty is zeer comfortabel. Met de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee en het schakelen gaat vloeiend dankzij de traploze versnellingsnaaf van NuVinci. Je schakelt dus eigenlijk zonder erbij na te denken.

  Manoeuvreren met de Shorty gaat ook gemakkelijk door het lichte frame en lage zwaartepunt. En de dikke banden zorgen voor een goede vering mocht je een stoepje tegenkomen. Snel en comfortabel dus; als een speer door de stad. Voor je het weet ben je waar je moet zijn.

Specificaties

Fiets

Afmetingen 206 x 69 x 110 cm (l x b x h)
Gewicht 38 kg
Kleur Zwart / Wit
Frame Aluminium
Remtype Rollerbrakes / Hydraulische Schijfremmen
Versnellingen NuVinci N380 Traploze versnelling
Wielmaat Voor 20"
Wielmaat Achter 26"
Banden Schwalbe Big Apple Plus
Prijs Vanaf € 3790,-

Zak

Materiaal Doek (PVC)
Capaciteit Boven 103 Liter, Onder 56 Liter
Kleur Zwart
Afmeting zak 76 x 51 x 74 cm (l x b x h)

Trapondersteuning

Motor Bosch Active
Vermogen 250W
Accu Powerpack 400Wh, Li-ION 36V, 11,6Ah
Actieradius 50km (met lading) / 70km
Lader 85W, +/- 3,5 uur

Accessoires

 • Ombouwkit naar cargo-20

  Ombouwkit naar cargo

  Bouw je Shorty of Family om tot een Cargo.
 • Ombouwkit naar family-20

  Ombouwkit naar family

  Krijg je een kindje? Bouw je Shorty of Cargo om tot een Family.