Block 1

De Cargo XXL is de grootste krachtpatser uit de Urban Arrow line-up. Omdat de Cargo XXL zo opvallend is, is deze fiets dus ideaal om je bedrijf ook onderweg te promoten. De verschillende cargo boxen zijn gemakkelijk te voorzien van jouw logo en corporate identity.

Naast de gebruikelijke voordelen van de elektrische fiets heeft de Cargo XXL ook een heleboel zakelijke pluspunten: Lage afschrijving en lage kilometerprijs, gunstige leasetarieven, een grote actieradius en ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen scooterrijbewijs nodig.

 1. Bosch Performance

  Een kijkje onder de kap leert dat de motor waarmee de Cargo XXL is uitgerust een uiterst betrouwbaar en krachtig beest is. De XXL wordt standaard geleverd met een Bosch Performance motor, 400Wh batterij en Shimano schijfremmen.

  Eventueel kun je de motor voor de Cargo XXL upgraden naar het Performance CX model. Dit geeft je meer koppel en helpt je zodoende nog eenvoudiger op weg. Wel zo prettig met een zware lading.

Cases

< >
 1. Pedalkraft

  Pedalkraft is een Deense importeur en distributeur van verschillende fietsmerken. Naast Urban Arrow heeft het onder meer Brompton vouwfietsen in het merkportfolio.

  Pedalkraft heeft ervoor gekozen de fietsen zoveel mogelijk te bezorgen per fiets. Op de Urban Arrow XXL kunnen in één keer tot wel acht fietsen worden afgeleverd. Inladen, spanband aantrekken en fietsen maar!

 2. Oovelo

  In Antwerpen rijdt een wel heel bijzondere Cargo XXL rond. Fietskoerier OOVelo gebruikt deze vrachtwagen met aanhanger voor het bezorgen van medicijnen aan ziekenhuizen en zorginstellingen in de stad.

 3. Ring-Ring

  Ring-Ring® is een gratis app die je fietsgebruik waardeert vanuit ondernemers, steden, werkgevers en zorgverzekeraar. De organisatie rijdt zelf rond op een Urban Arrow met prachtig bestickerde bak.

  Janine Hogendoorn van Ring Ring: “Dat de fiets ideaal is voor goederenvervoer weet nog niet iedereen. Maar als ik met mijn gave Ring-Ring® Urban Arrow door de stad fiets, zie je de bewustwording groeien. Zo soepel, snel en gemakkelijk. Mijn geliefde Urban Arrow is onovertroffen!”

Specificaties

Fiets

Afmetingen Lengte 336 x Breedte 70 x Hoogte 110 cm
Platform Lengte 130 x Breedte 70 cm
Gewicht 46kg (zonder bak)
Maximale belading 275kg inclusief berijder, fiets en bak
Kleur Zwart / wit
Frame Aluminium
Remtype Hydraulische schijfrem
Versnellingen NuVinci 380 traploze versnelling
Voorvork Standaard met geveerde voorvork
Wielmaat voor 20 inch / 50,8 cm
Wielmaat achter 26 inch / 66,04 cm
Banden Schwalbe Big Apple Plus

Trapondersteuning

Motor Bosch Performance / Performance CX
Koppel Performance 60Nm / Performance CX 75Nm
Vermogen 250W
Accu Powerpack 400Wh of 500Wh
Actieradius Gemiddeld 45km
Lader 85W, +/- 3,5 uur
Performance €4490 (Fiets + 400Wh Batterij + Schijfremmen)
Performance CX €5090 (Fiets + 500Wh Batterij + Schijfremmen)

Bakken

< >
 1. Flightcase XXL

  De Flightcase XXL is voor enorm veel toepassingen inzetbaar. Met het gigantische volume van 700 liter vergt bijvoorbeeld het verhuizen slechts minimale inspanning.

  Buitenmaat: L 167 (boven) / 130 (onder) x B 67 x H 75 cm
  Binnenmaat: L 165 (boven) / 127,5 (onder) x B 62 x H 72 cm
  Volume: 700 L
  Gewicht: 28 kg
  Optie: een verdieping halverwege
  Zelfsluitend (slam action slot)

 2. Coolbox XXL (passieve koeling)

  De CoolBox XXL is een 5 cm dikke sandwichconstructie van polypropyleen en schuim. De buitenkant is afgewerkt met roestvrij staal en aluminium. Het is een passieve koeler; koelen kan met ijs en gedroogd ijs. Desgewenst kan er een reling op het deksel gemonteerd worden.

  Buitenmaat: L 130 x B 72,5 x H 72 cm
  Binnenmaat: L120 x B 61,5 x H 55 cm
  Isolatiewaarde: 0,035 W/mK
  Volume: 400 L
  Zelfsluitend (slam action slot)

 3. Sliderbox XXL

  Vervoer je kleinere pakketten, bijvoorbeeld in kratten? Dan is de Sliderbox XXL vaak de handigste oplossing. Je hebt enorm veel laadruimte en een groot bewegend uithangbord voor je bedrijf.

  Buitenmaat: L 130 x B 67 x H 92 cm
  Binnenmaat: L 126 x B 61 x H 84 cm
  Volume: 650 L / 9 euro kratten (L 60 cm x B 40 cm x H 24 cm)
  Gewicht: 28 kg
  Opties: Een verdieping halverwege / deuren aan één kant / deuren aan beide kanten / bestickering

 4. Stickers

  Je kunt bij Urban Arrow alle bakken laten bestickeren zodat je fiets een rijdende eyecatcher wordt. Opvallen doe je zeker!

Veel gestelde vragen

Ik kan niet kiezen tussen de Active, Performance of Performance CX motor, wat nu?

Wat de beste keuze is voor jou is afhankelijk van een samenstelling van factoren. Bosch heeft een handige tool ontwikkeld waarmee jij kunt bekijken welk type motor er voor jouw beoogde gebruik het beste is.

Kan ik de fietsen zakelijk leasen?

In Nederland kan dat! Hier werken wij samen met Friesland lease, zij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Exacte leaseprijzen kunt u opvragen bij Friesland Lease.

Hoe werkt het eigenlijk met onderhoud en garantie?

Wanneer je besluit een Urban Arrow aan te schaffen doe je dat altijd bij één van onze geautoriseerde dealers. Zij zijn altijd Bosch gecertificeerd en zijn middels trainingen en overige documentatie perfect op de hoogte van onze producten. Onderhoud en garantie verloopt in de regel via de Urban Arrow dealer.

De servicebeurt frequentie is afhankelijk van de intensiteit van gebruik. Als vuistregel kun je stellen dat je, als je je fiets goed wil verzorgen, je je fiets minstens eens per zes maanden bij je dealer brengt. Je dealer voert dan een standaard servicebeurt uit. Het is aan te raden om samen met je dealer een onderhoudsschema op te stellen. Het is daarom eveneens prettig dat je dealer bij jou in de buurt zit.

Op het frame van je Urban Arrow zit vijf jaar garantie. Op alle overige onderdelen zit twee jaar garantie, dit met uitzondering van bewegende slijtage onderdelen (zoals banden, ketting, tandwielen en versnellingsdelen).