Block 1

De Urban Arrow Cargo XL is de grote broer van de Cargo L. Met een langer voorframe is er meer plek (wel 83 cm!) voor een grote Cargo bak. Dat extra volume zorgt ervoor dat deze fiets een serieuze oplossing is binnen de stedelijke logistiek.

Er zijn drie verschillende Cargo bakken beschikbaar voor de XL. Daarbij is het interieur van de meeste bakken naar wens in te richten en is het exterieur bovendien te voorzien van uw logo of reclameboodschap.

< >
 1. Sneller dan een bestelbus!

  De Urban Arrow Cargo XL is een uitermate geschikt en wendbaar alternatief voor de bestelbus in de binnensteden. Sta nooit meer in de file, parkeer altijd recht voor de deur en betaal gewoon geen parkeerkosten.

 2. Echt sneller dan een bestelbus?

  Yeah right..! Om die claim te staven heeft Urban Arrow de Stig ingeschakeld en hem met een maatje op pad gestuurd. Naar Londen, één van de meest drukke steden ter wereld. In een race tegen de klok hebben beide Stigs hetzelfde parcours afgelegd. Als je benieuwd bent naar het resultaat klik dan op het filmpje hiernaast.

Cases

< >
 1. Foodora

  De propositie van Foodora is eenvoudig: "Wij bezorgen, jij geniet."

  Bezorgdienst Foodora maakt het mogelijk dat je thuis geniet van maaltijden van de beste restaurants van de stad. Regelmatig levert Foodora aan grote partijen. Hiervoor moesten in het verleden wel vijf fietskoeriers aan het werk.

  Nu Foodora de Cargo XL gebruikt, is één bakfiets voldoende!

 2. Tring Tring

  TringTring verzorgt transport van eten, boodschappen, bossen bloemen en pakketten. Via de app kun je eten en boodschappen laten bezorgen van alle delicatessen winkels in Amsterdam.

  "We halen het voor je op en brengen het naar je toe. Dat doen we op de fiets: zo maken we de stad een beetje mooier."

  "Het grote voordeel van fietstransport is dat je echt overal recht voor de deur kan parkeren, dat werkt lekker efficiënt."

Specificaties

Fiets

Afmetingen Lengte 289 x Breedte 70 x Hoogte 110 cm
Platform Lengte 95 x Breedte 70 cm
Gewicht 46kg (zonder bak)
Maximale belading 275kg inclusief berijder, fiets en bak
Kleur Zwart / wit
Frame Aluminium
Remtype Hydraulische schijfrem
Versnellingen NuVinci 380 traploze versnelling
Voorvork Standaard met geveerde voorvork
Wielmaat voor 20 inch / 50,8 cm
Wielmaat achter 26 inch / 66,04 cm
Banden Schwalbe Big Apple Plus

Trapondersteuning

Motor Bosch Performance / Performance CX
Koppel Performance 60Nm / Performance CX 75Nm
Vermogen 250W
Accu Powerpack 400Wh of 500Wh
Actieradius Gemiddeld 45km
Lader 85W, +/- 3,5 uur
Performance €4290 (Fiets + 400Wh Batterij + Schijfremmen)
Performance CX €4890 (Fiets + 500Wh Batterij + Schijfremmen)

Bakken

< >
 1. Sliderbox XL

  Vervoer je producten in Euro kratten? Wil je veel laadruimte en een gigantisch, rijdend uithangbord voor je organisatie? De Sliderbox XL is dan een fantastische oplossing.

  Buitenmaat: L 96 x B 67 x H 92 cm
  Binnenmaat: L 92 x B 61 x H 78 cm
  Volume: 440 L / 6 Euro kratten (L 60 cm x B 40 cm x H 24 cm)
  Gewicht: 23,5 kg
  Opties: Schuifdeuren aan één of beide kanten en/of een verdieping halverwege

 2. Coolbox XL (passieve koeling)

  De kist is gemaakt van een 5 cm dikke sandwichconstructie van polypropyleen en schuim. De buitenkant is afgewerkt met roestvrij staal en aluminium. Het is een passieve koeler. Koelen kan met zakken ijs en gedroogd ijs. Desgewenst kan er een reling op het deksel gemonteerd worden.

  Buitenmaat: L 92 x B 72,5 x H 66,5 cm
  Binnenmaat: L 80,5 x B 61,5 x H 55 cm
  Isolatiewaarde: 0,035 W/mk
  Volume: 280 L
  Gewicht: 27 kg

 3. Flightcase XL

  Dit is de grotere broer van de Flightcase L. Het frame van de Flightcases wordt vervaardigd uit aluminium. Het plaatwerk is van Astraboard, een sterk, synthetisch materiaal voorzien van honingraat structuur voor extra stevigheid. Het interieur van de bakken is volledig naar wens in te richten.

  Buitenmaat: L 124 (boven) / 87 (onder) x B 67 x H 75 cm
  Binnenmaat: L 122 (boven) / 85,5 (onder) x B 62 x H 72 cm
  Volume: 525 L
  Gewicht: 23 kg
  Optie: een verdieping halverwege en/of bestickering
  Zelfsluitend (slam action slot)

 4. Flightcase XL met sticker

  Het frame van de Flightcases wordt vervaardigd uit aluminium. Het plaatwerk is van Astraboard, een sterk, synthetisch materiaal voorzien van honingraat structuur voor extra stevigheid. De bakken zijn desgewenst te customizen, in dit geval met een marketing boodschap van uw bedrijf.

  Buitenmaat: L 124 (boven) / 87 (onder) x B 67 x H 75 cm
  Binnenmaat: L 122 (boven) / 85,5 (onder) x B 62 x H 72 cm
  Volume: 525 L
  Gewicht: 23 kg
  Optie: een verdieping halverwege en/of bestickering
  Zelfsluitend (slam action slot)

Veel Gestelde Vragen

Ik kan niet kiezen tussen de Active, Performance of Performance CX motor, wat nu?

Wat de beste keuze is voor jou is afhankelijk van een samenstelling van factoren. Bosch heeft een handige tool ontwikkeld waarmee jij kunt bekijken welk type motor er voor jouw beoogde gebruik het beste is.

Kan ik de fietsen zakelijk leasen?

In Nederland kan dat! Hier werken wij samen met Friesland lease, zij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Exacte leaseprijzen kunt u opvragen bij Friesland Lease.

Hoe werkt het eigenlijk met onderhoud en garantie?

Wanneer je besluit een Urban Arrow aan te schaffen doe je dat altijd bij één van onze geautoriseerde dealers. Zij zijn altijd Bosch gecertificeerd en zijn middels trainingen en overige documentatie perfect op de hoogte van onze producten. Onderhoud en garantie verloopt in de regel via de Urban Arrow dealer.

De servicebeurt frequentie is afhankelijk van de intensiteit van gebruik. Als vuistregel kun je stellen dat je, als je je fiets goed wil verzorgen, je je fiets minstens eens per zes maanden bij je dealer brengt. Je dealer voert dan een standaard servicebeurt uit. Het is aan te raden om samen met je dealer een onderhoudsschema op te stellen. Het is daarom eveneens prettig dat je dealer bij jou in de buurt zit.

Op het frame van je Urban Arrow zit vijf jaar garantie. Op alle overige onderdelen zit twee jaar garantie, dit met uitzondering van bewegende slijtage onderdelen (zoals banden, ketting, tandwielen en versnellingsdelen).