Block 1

De Urban Arrow Cargo L is de meest veelzijdige en efficiënte manier om the last mile mee af te leggen. Hij is snel, ongevoelig voor files en groot genoeg om veel vracht te vervoeren.

Daarnaast houdt de Cargo de stad leefbaar; de fiets stoot geen uitlaatgassen uit en is heel stil in gebruik. Daar kan geen bestelbus tegenop.

< >
 1. Urban Arrow Cargo L

  De Urban Arrow Cargo L heeft een laadruimte van maar liefst 300 liter en kan tot 125 kilo vracht vervoeren. Het is een kleine bestelwagen op twee wielen.

  De fiets is comfortabel in gebruik door toepassing van een traploos verstelbare versnellingsnaaf in combinatie met de elektrische ondersteuning van een Bosch motor. De fiets is zeer wendbaar en heeft een laag zwaartepunt waardoor hij door iedereen gemakkelijk te berijden is.

  Voor je het weet ben je waar je moet zijn!

 2. Urban Arrow Cargo L Aluminium Box

  Deze Urban Arrow met Aluminium Box heeft een laadruimte van 260 liter en kan tot 125 kilo vracht vervoeren. Door het slot in de klep is deze aluminium bak een extra veilige keuze voor iedereen die kostbare vracht vervoert.

  De fiets is comfortabel in gebruik door toepassing van een traploos verstelbare versnellingsnaaf in combinatie met de elektrische ondersteuning van een Bosch motor. De fiets is zeer wendbaar en heeft een laag zwaartepunt waardoor hij door iedereen gemakkelijk te berijden is.

Cases

< >
 1. Cyclo Plombier

  In 2014 deed de Franse loodgieter Elian Alluin de bestelbus van de hand en besloot voortaan al het vervoer per fiets te doen. Per Urban Arrow, welteverstaan. Ondertussen heeft Elian meer dan 15 duizend kilometer gefietst en naar eigen zeggen hiermee 7 duizend kilo CO2 uitstoot bespaard. Franse media besteedden volop aandacht aan zijn bedrijf en de reacties van zijn klanten zijn overweldigend.

  Elian nuchter: “Wat is er mooier dan de dag beginnen en eindigen zonder de stress van het reizen? Hierdoor heb ik meer aandacht voor mijn klanten! De fiets is een goede manier om reis- en parkeerkosten te verlagen en ik kan voor de deur parkeren waardoor ik meer klussen per dag kan uitvoeren.”

 2. Marleen Kookt

  Uit passie voor eten begon Marleen Jansen voor vrienden en familie te koken. Al snel kwam de vraag hoe ze de bestellingen ging bezorgen.

  "Aangzien de stad tussen vijf en zeven helemaal dichtslibt was de auto geen optie, los van de milieubelasting daarvan. Door de twee wielen ben je erg wendbaar." Marleen Kookt heeft nu meer dan twintig bakfietsen in gebruik. De bezorgers zijn allemaal studenten. "Die vinden het fantastisch om te doen!"

 3. ReCharge

  ReCharge levert pakketjes van koeriersbedrijven waaronder DHL; van brieven tot aan ladingen van 100 kilo in de drukke straten van Brighton & Hove (UK).

  "Doordat de fietsers met elkaar in contact staan kunnen we zeer efficiënt omgaan met niet thuis leveringen. Hierdoor kunnen onze klanten de kosten terugdringen en snijden in hun carbon footprint. Daarnaast zijn onze fietsen een opvallende verschijning wat mogelijkheden biedt voor adverteerders."

Specificaties

Fiets

Afmetingen Lengte 260 x breedte 70 x hoogte 110 cm
Platform Lengte 69 x breedte 70 cm
Gewicht 43 kg
Maximale belading Tot 275kg schijfremmen (Alles inclusief fiets, berijder en bak)
Kleur Zwart / wit
Frame Aluminium
Remtype Hydraulische schijfremmen
Versnellingen NuVinci N380 traploze versnelling
Wielmaat Voor 20 inch / 50,8 cm
Wielmaat Achter 26 inch / 66,04 cm
Banden Schwalbe Big Apple Plus

Trapondersteuning

Motor Bosch Performance / CX
Koppel Performance 60Nm / CX 75Nm
Vermogen 250W
Accu Powerpack 400Wh of 500Wh
Actieradius 50km (met lading) / 70km
Lader 85W, +/- 3,5 uur
Performance €3.264,- (ex. btw + 400Wh Batterij + Schijfremmen)
Performance CX €3.678,- (ex. btw + 500Wh Batterij + Schijfremmen)

Bakken

< >
 1. Flightcase L

  Het frame van de Flightcases wordt vervaardigd uit aluminium. Het plaatwerk is van Astraboard, een stevig synthetisch materiaal. De bakken zijn desgewenst te customizen en te voorzien van bedrijfslogo.

  Buitenmaat L 96 (boven) / 70 (onder) x B 70 x H 60,5 cm
  Binnenmaat L 94 (boven) / 67 (onder) x B 65 x H 56,5 cm
  Volume 300 L
  Gewicht 15 kg
  Zelfsluitend (slam action)
  Optie Een verdieping halverwege

 2. Aluminium Box

  De Aluminium box is een oogstrelende optie en een uitstekende alternatieve keuze voor Flightcase. Vervoer uw vracht in een met sleutel te vergrendelen aluminium cargo box en rijd door de stad op een ultiem futuristische ogende bakfiets.

  Buitenmaat L 100 (boven) / 68 (onder) x B 55 x H 65 cm
  Opening L 71 x B 46 cm
  Volume 260 L
  Gewicht 17 kg
  Kleuren Zwart en Wit

 3. Cargoboxen met reclamesticker

  U kunt zowel de flightcase als aluminium box desgewenst aan alle zijden laten voorzien van stickers met uw bedrijfslogo. Zo creëert u opvallende rijdende reclame voor uw bedrijf.

  Buitenmaat L 96 (boven) / 70 (onder) x B 70 x H 60,5 cm
  Binnenmaat L 94 (boven) / 67 (onder) x B 65 x H 56,5 cm
  Volume 300 L
  Gewicht 15 kg
  Zelfsluitend (slam action)
  Optie Een verdieping halverwege

 4. EPP bak met sticker

  Als u in plaats van vracht toch besluit kinderen te vervoeren kunt u natuurlijk nog steeds promotie maken voor uw bedrijf. De EPP Family bak kan namelijk eveneens bestickerd worden.

Veel gestelde vragen

Ik kan niet kiezen tussen de Active, Performance of Performance CX motor, wat nu?

Wat de beste keuze is voor jou is afhankelijk van een samenstelling van factoren. Bosch heeft een handige tool ontwikkeld waarmee jij kunt bekijken welk type motor er voor jouw beoogde gebruik het beste is.

Kan ik de fietsen zakelijk leasen?

In Nederland kan dat! Hier werken wij samen met Friesland lease, zij kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Exacte leaseprijzen kunt u opvragen bij Friesland Lease.

Hoe werkt het eigenlijk met onderhoud en garantie?

Wanneer je besluit een Urban Arrow aan te schaffen doe je dat altijd bij één van onze geautoriseerde dealers. Zij zijn altijd Bosch gecertificeerd en zijn middels trainingen en overige documentatie perfect op de hoogte van onze producten. Onderhoud en garantie verloopt in de regel via de Urban Arrow dealer.

De servicebeurt frequentie is afhankelijk van de intensiteit van gebruik. Als vuistregel kun je stellen dat je, als je je fiets goed wil verzorgen, je je fiets minstens eens per zes maanden bij je dealer brengt. Je dealer voert dan een standaard servicebeurt uit. Het is aan te raden om samen met je dealer een onderhoudsschema op te stellen. Het is daarom eveneens prettig dat je dealer bij jou in de buurt zit.

Op het frame van je Urban Arrow zit vijf jaar garantie. Op alle overige onderdelen zit twee jaar garantie, dit met uitzondering van bewegende slijtage onderdelen (zoals banden, ketting, tandwielen en versnellingsdelen).