Nederlands

Cargo

Cargo

De Cargo is het meest efficiënte vervoermiddel om the last mile af te leggen. Hij is snel, filevrij en kan veel vracht in één keer vervoeren. Net als een bestelwagen eigenlijk. Maar naast een groot aantal zakelijke voordelen is er nóg een belangrijk pluspunt dat de Cargo aantrekkelijker maakt dan een bestelwagen.

De Cargo houdt de stad leefbaar. Hij stoot geen fijnstof uit en rijdt bijna geluidloos. Goed voor het milieu dus. En voor het imago van je bedrijf.

< >
 1. Efficiënt

  De Cargo heeft een laadruimte van 350 liter en 150 kilo. Dat betekent dat je op een snelle manier toch veel vracht door de stad kunt transporteren. Maar de Cargo is om meer redenen efficiënt te noemen.

  Hij ontwijkt files, is kostenefficiënt en door de wisselbare bakken kan de Cargo bijna elke vracht vervoeren. En, om het plaatje compleet te maken, is hij ook nog eens goed voor het imago van je bedrijf. The last mile wordt zo the green last mile. Reken maar alvast op veel positieve reacties.

 2. Comfort

  De Cargo is comfortabel in gebruik. Met de elektrische trapondersteuning heb je altijd wind mee en het schakelen gaat vloeiend omdat we werken met de traploze versnellingsnaaf van NuVinci. Je schakelt eigenlijk zonder erbij na te denken.

  Manoeuvreren met de Cargo gaat ook gemakkelijk door het lichte frame en lage zwaartepunt. Zelfs als je vracht zwaar is. En de dikke banden zorgen voor een goede vering mocht je een stoepje tegenkomen. Snel en comfortabel dus. Voor je het weet ben je waar je moet zijn; als een speer door de stad.

 3. Zakelijk

  Naast de gebruikelijke voordelen van de elektrische fiets heeft de Cargo ook een heleboel zakelijke pluspunten. Lage afschrijvingen en lage kilometerprijs, gunstige leasetarieven, een grote actieradius.

  Ondanks zijn snelheid heeft de bestuurder geen scooterrijbewijs nodig. Maar er is nog meer. De Cargo is een opvallende verschijning in de stad; ideaal dus om je bedrijf ook onderweg mee te promoten. De verschillende boxen zijn gemakkelijk te voorzien van jouw logo of reclames.

Specificaties

Fiets

Afmetingen Lengte 260 x breedte 70 x hoogte 110 cm
Platform Lengte 69 x breedte 70 cm
Gewicht 43 kg
Maximale belading Tot 250kg rollerbrakes / 275kg schijfremmen (Alles inclusief fiets, berijder en bak)
Kleur Zwart / wit
Frame Aluminium
Remtype Rollerbrakes of hydraulische schijfremmen
Versnellingen NuVinci N380 traploze versnelling
Wielmaat Voor 20 inch / 50,8 cm
Wielmaat Achter 26 inch / 66,04 cm
Banden Schwalbe Big Apple Plus

Trapondersteuning

Motor Bosch Active / Performance / CX
Koppel Active 45Nm / Performance 60Nm / CX 75Nm
Vermogen 250W
Accu Powerpack 400Wh of 500Wh
Actieradius 50km (met lading) / 70km
Lader 85W, +/- 3,5 uur
Active €3690 (Fiets + 400Wh Batterij + Rollerbrakes)
Performance €3990 (Fiets + 400Wh Batterij + Schijfremmen)
Performance CX €4590 (Fiets + 500Wh Batterij + Schijfremmen)

Accessoires

 • Ombouwkit naar Shorty-20

  Ombouwkit naar Shorty

  Geef de Family een tweede leven als je kinderen zelf kunnen fietsen. Ook geschikt voor de Cargo.
 • Ombouwkit naar family-20

  Ombouwkit naar family

  Krijg je een kindje? Bouw je Shorty of Cargo om tot een Family.